Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گرم شدن هوا و افزایش مصرف برق، ساعت کاری ادارات استان مازندران در روزهای سه‌شنبه 12 تا پنج شنبه 14 تیرماه تغییر كرد. به گزارش بلاغ، با گرم شدن هوا و افزایش مصرف برق، ساعت کاری ادارات استان مازندران در روزهای سه شنبه 12 تا پنج‌شنبه 14 تیرماه تغییر كرد.

با موافقت استاندار مازندران ساعت شروع و پایان کار ادارات در روزهای سه شنبه دوازدهم تا پنج شنبه چهاردهم تیرماه یك ساعت زودتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این تصمیم با توجه به اعلام هواشناسی مبنی بر افزایش دمای هوا، رطوبت بالا و شرجی شدن هوا و به منظور كاهش مصرف برق در پیك مصرف و جلوگیری از قطعی احتمالی برق منازل گرفته شده است.

لازم است دستگاه‌های اجرایی قبل از پایان ساعت اداری سیستم‌های سرمایشی و همزمان با پایان ساعت کاری سیستم‌های روشنایی و رایانه ای غیر ضروری را خاموش کنند.

با توجه به سخنان ریاست جمهوری و تاكید استاندار میزان مصرف برق، آب و گاز تمام دستگاه‌های اداری استان رصد می‌شود.

از مردم مازندران و مهمانان و گردشگرانی كه در استان حضور دارند می‌خواهیم تا با مصرف بهینه انرژی و صرفه‌جویی مدیران را در تدوام خدمت بهتر و مناسب‌تر یاری کنند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۷۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود

عبدالامیر یاقوتی، استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش همشهری آنلاین، وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

وی الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولر‌های آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

یاقوتی با اشاره به تقسیم بندی کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی گفت: تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • گردوخاک تا فردا در خوزستان تداوم دارد
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد
  • قیمت ارز مرکز مبادله‌ای ۹ اردیبهشت؛ افزایش قیمت دلار و یورو
  • ورود سامانه بارشی به کشور از سه‌شنبه/ تداوم رگبار بهاری و رعدوبرق در بعضی مناطق
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • قبض برق ۲ میلیون تومانی در صورت استفاده از کولر گازی